JAN BELGA

jan 16, 2024

Jan Belga zit al ruim 30 jaar in de transportwereld. Samen met zijn broer Fokko runde hij vanuit Roden een groot transportbedrijf en vervoerde producten door heel Europa. Dat doet hij nu nog steeds, maar dan als eenpitter.

Belga verkocht onlangs zijn bedrijfspand in Roden aan Leon Stevens. Belga is al lid van OCN zolang hij zich kan herinneren. Hij zat zelfs een tijdje in de activiteitencommissie van de ondernemersclub. Over het belang van een ondernemersvereniging is hij duidelijk. ‘Mekaar kennen is mekaar begrijpen. Vaak hebben we de mond veel teveel vol met hoe het wel of niet zou moeten. Als je van elkaar weet wat je doet, kun je oplossingen dichterbij halen. We communiceren tegenwoordig steeds meer indirect. Sturen een appje of een mailtje. Zo’n tekstje kan verkeerd begrepen worden waardoor er verkeerde beslissingen genomen worden. Dat voorkom je als je elkaar af en toe ontmoet. Wel denk ik: organiseer weer eens iets leuks. Dat is goed voor de verbondenheid en de saamhorigheid.’

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.