Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Gemeente Noordenveld

feb 17, 2024

Beste ondernemer,

Na drie succesvolle edities zijn de voorbereidingen voor het jaarlijkse ondernemers netwerkevent van de gemeente Noordenveld in volle gang. Het beloofd weer een inspirerende avond te worden waarbij de gastspreker(s) de bezoekers meeneemt langs onderwerpen als duurzaamheid, samenwerking en innovatie.

U bent van harte welkom om aan te sluiten. In onderstaande afbeelding leest u meer informatie over deze avond:

Noteer maandag 25 maart alvast in uw agenda en houd uw mailbox goed in de gaten, want binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma van de netwerkbijeenkomst en de mogelijkheid tot aanmelden.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,​​​​
Economische zaken ez@noordenveld.nl

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.