Bijeenkomst beveiliging 3 april

mrt 15, 2024

Op woensdag 3 april van 17:00 tot 19:00 uur organiseren we een bijeenkomst over de plannen voor het vervangen van ons collectieve camerasysteem. Geïnspireerd door jullie ervaringen, feedback en suggesties van de politie, overwegen we nieuwe beveiligingsmaatregelen. Tijdens de bijeenkomst presenteert Equans, onze partner, een nieuw systeem dat po waarvan wij denken dat het een goede oplossing voor de toekomst zal zijn. Na de presentatie zijn we benieuwd naar jullie inzichten en meningen, zodat wij verder kunnen met de besluitvorming. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van Equans, met een kop soep en een broodje. 
Laat ons alstublieft weten of u aanwezig kunt zijn, zodat we de catering en ruimte kunnen voorbereiden
Aanmelden kan via de mail: parkmanagement@ocnnoordenveld.nl
We hopen velen van jullie te mogen verwelkomen.

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.