Training Taal werkt

apr 22, 2024

In de gemeente Noordenveld blijkt uit recent onderzoek dat één op de veertien inwoners moeite heeft met taal, rekenen en digitale vaardigheden. Een significant deel van deze groep is actief op de arbeidsmarkt, wat uitdagingen oplevert in de dagelijkse bedrijfsvoering. Goede communicatie is cruciaal voor het voorkomen van fouten en het verbeteren van de veiligheid en productiviteit op de werkvloer.

VNO-NCW
Om bedrijven te ondersteunen in het verbeteren van deze essentiële vaardigheden, organiseert VNO-NCW MKB Noord een gratis training getiteld ‘Taal Werkt!’. Deze vindt plaats op 15 mei van 9.30 tot 11.30 uur in de Health Hub te Roden. Tijdens de sessie zal Gemma Groot Koerkamp, Aanjager Geletterdheid Werknemers, inzichten delen over hoe taal- en rekenvaardigheden versterkt kunnen worden binnen uw organisatie.

De training biedt ook advies over scholingsmogelijkheden en het optimaliseren van interne communicatie. Werkgevers die hun personeel willen helpen en hun bedrijf willen versterken, worden aangemoedigd deel te nemen.

Meer informatie / aanmelden voor de training:

https://p.easydus.com/project/2fe4b88a-36c9-4925-90d5-0ea6fc8dd149/form/1?sig=fea53c4fa288f8689a1c1e86b74dce862eae5be9665cf7e476619fb5adb9fb1e

grootkoerkamp@vnoncw-mkbnoord.nl / 06- 47894008

VNO-NCW MKB Noord geeft met Taal werkt! invulling aan het Plan van aanpak Laaggeletterdheid in de arbeidsmarktregio Groningen. Dit wordt gefinancierd vanuit het rijksoverheidsprogramma Tel mee met Taal en de Provincie Groningen.

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.