Voorstellen van Wietske Hoogerheide

mei 28, 2024

Beste lezer,

Mijn naam is Wietske Hoogerheide en wil graag als accountmanager werkgelegenheid bij de gemeente Noordenveld met u kennismaken.

Als accountmanager werkgelegenheid richt ik mij op het ondersteunen van werkzoekenden bij het vinden van passende en lonende carrièremogelijkheid, terwijl ik tegelijkertijd de behoeften van lokale bedrijven en werkgevers voor ogen houd. Mijn doel is om een brug te slaan tussen talent en kansen, en zo bij te dragen aan een sterke en dynamische arbeidsmarkt in onze gemeente.

Gemeente Noordenveld maakt deel uit van de arbeidsmarktregio Groningen (Werk in Zicht – WiZ). WiZ zorgt ervoor dat mensen met een (potentieel) kwetsbare positie op de arbeidsmarkt weerbaarder en wendbaarder zijn. Door samen met partners meer mensen passend te scholen voor kansrijke beroepen en samen met werkgevers kansen op ontwikkeling en werk te vergroten.

Ik geloof sterk in het belang van een goede match tussen werkzoekenden en werkgevers, waarbij zowel de vaardigheden en ervaring van de werkzoekenden als de behoeften en cultuur van de werkgevers gezien worden. Mijn rol omvat het bieden van individuele begeleiding en ondersteuning aan werkzoekenden, het faciliteren van contacten tussen werkzoekenden en werkgevers (denk aan Startfest), het informeren over het aannemen van mensen met een afstand op de arbeidsmarkt.

Graag wil ik met u in gesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik uw bedrijf het beste van dienst kan zijn en hoe we gezamenlijk kunnen bijdragen aan het versterken van de positie van werkzoekenden in onze gemeente/uw bedrijf.

Ook ben ik zeer geïnteresseerd in uw feedback en ideeën om uw bedrijf en daarmee de lokale economie te laten bloeien. Op dit moment zou ik heel graag willen weten of u mijn informatie zou willen ontvangen. En zo ja, op welke manier dan.
Ik ben te bereiken via w.hoogerheide@noordenveld.nl of 06-3601 4852.

Met vriendelijke groet,
Wietske Hoogerheide
Accountmanager Werkgelegenheid gemeente Noordenveld

Gerelateerde berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.